Informatiedag

In het formulier hieronder vind je onze eerstvolgende geplande informatiedag. Tijdens de informatiedag voorzien wij je van allerlei informatie ten aanzien van de opleiding en staat het personeel voor je klaar om eventuele vragen persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast krijg je een rondleiding door de Flight Academy, kun je in de hangaars onze vloot bekijken en mag je een proefvlucht in één van onze simulatoren maken.

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken en je toch geïnteresseerd bent in de opleiding en een rondleiding, neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de open dagen een kennismakingsafspraak in te plannen.

  • Uiteraard houden wij rekening met alle voorgeschreven maatregelen omtrent het coronavirus, hierdoor zijn de mogelijkheden voor wat betreft de rondleiding en de proefvlucht in de simulator beperkt.
  • Wanneer je je hebt aangemeld voor een van de digitale infodagen ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de Zoom meeting.
Datum informatieavond:
Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Geboortedatum*
/ /
Straat / Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
E-mail*
Telefoonnummer*
Welke opleiding volg je op dit moment?*
Heb je deze opleiding afgerond?*JaNee
(Verwachte) einddatum opleiding:
Met hoeveel personen kom je naar de informatieavond?*Ik kom alleenIk neem een introducee mee
Hoe ben je in contact gekomen met AIS Flight Academy?*
BeursInternetSociale Media (Instagram, Facebook etc.)Vrienden/familieKrantAnders, namelijk:
Opmerkingen
Voer alstublieft ter controle onderstaande code in:*
captcha