kartbeurs-header

Komend weekend host AIS Airlines alweer de 5e editie van de tweedaagse Kartbeurs in Lelystad. Bezoekers van de beurs kunnen zich onderdompelen in de snelle wereld van de kart- en autosport. In de twee grote hangars van AIS Airlines op vliegveld Lelystad – Flamingoweg 20 – tonen standhouders de laatste noviteiten in de kartwereld. De nieuwste kartmodellen en motortuners, kartteams, wedstrijdorganisatoren, kart- en autosportbonden, kartcircuits en coureurs zullen aanwezig zijn op het evenement.

Daarnaast geldt de beurs tevens als aankondiging van het nieuwe kartseizoen en worden de Nederlandse kartkampioenen tijdens het event gehuldigd. Op het naastgelegen Kartcentrum Lelystad kan men tegen gereduceerd tarief racen en professionele wedstrijdkarts testen.

Tijdens de Kartbeurs van Nederland kunnen bezoekers profiteren van uiteenlopende beursaanbiedingen en primeurs; voor jonge coureurs het ideale instapmoment in de kartsport. Maar ook voor de meer ervaren kartliefhebber is er tijdens de kartbeurs in Lelystad genoeg te beleven. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de AIS hallen is het ook mogelijk een simulatorvlucht te boeken.

Daarnaast is er de mogelijkheid kennis te maken met succesvolle kart- en autocoureurs, tuners en organisatoren van Nederlandse kartwedstrijden. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan presentaties van de nieuwste karts en motoren.

Tijdens de beursdagen (zat/zon van 10:00-17:00 uur) kan men gratis parkeren en er rijdt een gratis pendelbus tussen Kartcentrum Lelystad en de twee beurshallen van AIS Airlines.

Datum:                      Zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018
Locatie:                     AIS-hallen Airport Lelystad en Kartcentrum Lelystad
Openingstijden:    Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree:                       € 5,-
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Voor meer informatie: http://www.kartcentrumlelystad.nl