Informatieavond
Ben je nieuwsgierig of piloot worden iets voor jou is?
Kom naar onze informatieavond iedere derde
maandag van de maand van 19:00 – 22:00 uur

Meld je aan voor de informatieavond
Waarom AIS Flight Academy?
Piloot worden
met een opleiding arbeidscontract
bij AIS Airlines

Lees meer over AIS Flight Academy
Heb jij het in je?
Ben je tussen de 17 en 35 jaar oud?
Heb je een Havo of VWO-diploma?
Heb je Engels, Wiskunde én Natuurkunde?

Meld je aan voor de selectie


Nieuws:

0

Piloot worden bij AIS Flight Academy | Interview

Anne Klein-Haneveld komt niet uit een vliegersfamilie. Toch stond haar hele leven al vast dat ze piloot wilde worden. “Door de hoge kosten van een vliegopleiding was dat echter nog niet zoRead More...
By : AIS Flight Academy | jun 20, 2018
0

Niet lullen maar poetsen – interview piloot AIS

Daan Ziel is piloot en heeft bij het kiezen van zijn vliegopleiding juist voor AIS gekozen, vanwege de “niet-lullen-maar-poetsen” mentaliteit en vanwege de luchtvaartmaatschappij die AIS heeft. Up in the Sky sprakRead More...
By : AIS Flight Academy | jun 12, 2018

Piloot worden

Kijk jij naar ieder vliegtuig in de lucht en denk je: vloog ik daar maar? Zit jij veel liever in een cockpit dan in een stoffig kantoor? Kortom: wil jij niets liever dan piloot worden? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij AIS Flight Academy in Lelystad.

Vliegende start van je
carrière

AIS Flight Academy biedt een geïntegreerde opleiding tot verkeersvlieger. Wij geven de theorie- en praktijklessen in eigen beheer in Nederland. Vanwege de hoge standaard trainen wij uitsluitend in Europa. Mede door het drukke luchtruim en de weersomstandigheden zijn dat vlieguren die ertoe doen.

Lage financiële drempel

AIS Flight Academy biedt uitkomst voor eventuele financiering van het Cadet Programme. Daarom is er intensieve samenwerking met een aantal financiele dienstverleners die kunnen voorzien in financieel advies op maat. Tijdens onze informatieavonden is er ook altijd een financieel expert aanwezig.

Na je opleiding een baan

AIS Flight Academy doet er alles aan om je na de opleiding op weg te helpen. Als jij je opleiding en de grading bij AIS Airlines succesvol afrondt, word je aangenomen bij AIS Airlines als First Officer op de Jetstream 32. Dit wordt je eerste baan in de grote luchtvaart. Je vliegt dagelijkse lijndiensten in Scandinavië en Duitsland waarbij je steeds te maken hebt met wisselende omstandigheden. Bovendien verdien je een marktconform salaris. Met een flink aantal Europese vlieguren in de grote luchtvaart op zak, vormt dit de basis voor het vervolg van je vliegcarrière.

Nieuwsgierig of vliegen iets voor jou is?
Meld je dan aan voor de informatieavond